Rouwbegeleiding en zorg

amanda
Wat doe ik?

Samenwerkingen en andere bezigheden

Op dit moment staat de rouwbegeleiding vanuit mijn praktijk op een iets lager pitje. De reden daarvoor is dat ik mij focus op andere dingen, zoals mezelf en mijn gezin dat uiteraard met stip op één staat! Want, zo staat het in de wijze geschriften, als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet voor anderen zorgen. Waar ik me momenteel wel voor inzet, is ondersteunende dienstverlening op de afdeling familierecht van diverse notariskantoren. Ik concentreer mij voornamelijk op nalatenschappen.

Nazorgverlener bij NuNazorg

Wat als mensen in je omgeving enkele weken na het verlies van een dierbare je geen pannetjes soep meer komen brengen? Wie helpt je tijdens je eerste bezoek aan de supermarkt? Is er niemand die nog tijd heeft om voor de zoveelste keer je verdriet te aanhoren? Of heb jij het gevoel dat niemand je begrijpt? Wat als je het gewoon even niet meer weet?

NuNazorg neemt als luisterend oor en meedenker namens de uitvaartverzorger enkele weken na de uitvaart contact met je op. Op de website van Nunazorg kun je kennismaken met alle beschikbare nazorgverleners en staat meer informatie over wat ik samen met hen voor je kan betekenen.

Mag ik mijn kennis en ervaring met je delen?

Neem dan gerust contact met me op.
'Levend verlies' of een verrijking?

Cerebrale parese (CP)

Als ouder van een kind met cerebrale parese en als minimantelzorger zet ik mij in als bestuurslid bij CP Nederland. Wat ik nu vanwege mijn ervaringen met CP weet, had ik liever eerder geweten en deel ik juist daarom graag met anderen. Daarbij komen mijn professionele kennis als rouwbegeleider en nazorgverlener en mijn secretariële vaardigheden goed van pas.

Cerebrale parese is een houding– en bewegingsstoornis die door beschadiging van de hersenen veroorzaakt wordt. Die beschadiging ontstaat tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte door bijvoorbeeld zuurstofgebrek of door een trauma in het eerste levensjaar. Op de website van CP Nederland vind je meer informatie.

amanda