amanda
Wat doe ik?

Freelance secretarieel ondersteuner

Ik ben een gedreven en spontane secretariële duizendpoot met een gezonde dosis aan humor die zeer graag met mensen omgaat. Empathisch met uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden die vastberaden is om te voorzien in de behoefte aan breed inzetbare ondersteuning.

Uiteenlopende werkzaamheden zoals telefoonbehandeling, agendabeheer, organiseren en notuleren van bijeenkomsten, digitaal archiveren, maken van interne en externe afspraken, verwerken van mail, front office taken, verzorgen van in en uitgaande correspondentie, personele en financiële administratie (AFAS), regie lopende processen, aanleggen van dossiers en ad hoc werkzaamheden zijn voor mij herkenbaar. Daarnaast kent MS-office voor mij geen geheimen. Werken met een dienstverlenende en proactieve houding sluiten voor mijn gevoel daar naadloos op aan.

Een prettige werksfeer en toegewijde collega’s vind ik belangrijk in mijn werk. Vanuit mijn hart werken en van betekenis kunnen zijn voor de ander krijg ik enorm veel energie van. Persoonlijk leiderschap, vertrouwen en verbinding zijn voor mij persoonlijke kernwaarden die perfect passend zijn bij functies als (directie)secretaresse en managementassistent.

Een verantwoordelijke parttime hands-on functie is mij dan ook op het lijf geschreven!

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

'Levend verlies' of een verrijking?

Cerebrale parese (CP)

Als ouder van een kind met cerebrale parese en als minimantelzorger heb ik mij ingezet als bestuurslid bij CP Nederland. Wat ik nu vanwege mijn ervaringen met CP weet, had ik liever eerder geweten en deel ik juist daarom graag met anderen. Daarbij kwamen mijn professionele kennis als rouwbegeleider en nazorgverlener en mijn secretariële vaardigheden goed van pas.

Cerebrale parese is een houding– en bewegingsstoornis die door beschadiging van de hersenen veroorzaakt wordt. Die beschadiging ontstaat tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte door bijvoorbeeld zuurstofgebrek of door een trauma in het eerste levensjaar. Op de website van CP Nederland vind je meer informatie.

amanda