Boeken

Levenslange rouwverwerking

Ouders van een kind met hersentrauma

Wie met het concept van levend verlies bekend is, weet dat het daarbij gaat om levenslange rouwverwerking. In mijn geval overkwam het mij nadat mijn zoontje Ravi enkele weken na zijn geboorte een hersenbloeding kreeg. Dat resulteerde in onder meer cerebrale parese (een houding- en bewegingsstoornis), een ontwikkelingsachterstand en autisme.

boeken
Kennisbiografie door ervaringsdeskundige
Kennisbiografie door ervaringsdeskundige
Onze zon achter de wolken

Kennisbiografie door ervaringsdeskundige

Ik besloot een boek over mijn ervaringen met Ravi’s beperking te schrijven: Onze zon achter de wolken. In die kennisbiografie focus ik enerzijds op mijn persoonlijke belevenissen.

Anderzijds haal ik een aantal praktische tips aan die voor lezers enorm verhelderend kunnen zijn. Verder geef ik lezingen en workshops rond rouwverwerking in al haar aspecten, al dan niet op een specifieke problematiek toegespitst.

Tweede boek over Duuk

Boeken bestellen

Dat door ongelukkige omstandigheden de aandacht vaak naar Ravi gaat, is vaak moeilijk voor zijn broertje Duuk. Om ook de impact van de situatie op zijn leven toe te lichten, ben ik een tweede boek aan het schrijven.

Ik ben ontzettend trots op mijn beide zoontjes en wil lotgenootjes en ouders die met gelijkaardige moeilijkheden kampen een hart onder de riem steken.

Om een exemplaar van mijn eerste boek te bestellen, kan je steeds contact met me opnemen. Het boek kost € 17,50 en kan je bij mij afhalen of aan huis laten bezorgen (€ 4,10 verzendkosten).

Boeken bestellen